Aplicația dvs.
Îți trimitem prin e-mail un link securizat cu un singur clic pentru a încărca fotografii, a actualiza linkurile din portofoliu și a verifica starea — fără parolă.
Utilizați aceeași adresă de e-mail cu care ați aplicat. Linkul îți deschide biroul, astfel încât să poți încărca 2–4 fotografii sigure pentru turnare.